Opskrifter

Mine opskrifter kan købes/downloades via Ravelry, Birthe Pedersen Designs.
Jeg modtager gerne en venneanmodning (brugernavnet er Birthep) og jeg inviterer alle interesserede til at deltage i min gruppe, Garngalleriet Mikrofarveri, hvor det handler om håndfarvet uld, garn og strik 🙂

Nogle af mine designs:

Hundsø

Hundsø-huen er en gratis opskrift.
En ukompliceret og hurtigt strikket hue i dejlige kvaliteter: Jamieson & Smith 2ply Jumper Weight shetlandsuld og Garngalleriet Mikrofarveris håndfarvede Kidmohair/silke – de to garner strikket sammen

download now

Stibjerg

Med 3-dobbelt tråd af det lækre håndfarvede Kidmohair/silke er denne raglansweater ren luksus! Let som en sky og fantastisk blød. Enkel at strikke, oven i købet ..


Monda

“Monda” er en side-til-side-model, på billederne strikket i håndspundet garn.
Strikkes på pind 3,5 mm og har et gennemgående hulrib-mønster, der er meget enkelt. Rå kanter og åben fortil, med lidt overlapning.


Mirabel

“Mirabel” er en fuldmønstret tunika/kjole, strikket i Jamieson & Smith 2ply Jumper Weight.
Der bruges mange farver (god til restestrik) og pind 2,5 mm til kanter samt 3,25 til selve tunikaen. Opskrift på dansk og engelsk.


Salten Å

Fra side til side, strikket i Merino/silke i et enkelt vævestriksmønster – “Salten Å” er en luksuriøs bluse med flotte farveovergange. Kanterne på ærmer og i halsen er hæklede.


Addit

“Addit” er en raglan-sweater, strikket nedefra og op. Ærmerne er rib, på skrå.
Der strikkes med 2 garner sammen hele tiden: 1 tråd BFL/alpaca og 1 tråd Kidmohair/silke.
Mohairgarnet er samme farve gennem hele arbejdet, mens der bruges 5 farver af BFL/alpaca-garnet. Man kan dog sagtens selv lege med det og bruge færre eller flere farver.


Skriv et svar