Opskrifter

Mine opskrifter kan købes/downloades via Ravelry, Birthe Pedersen Designs.
Jeg modtager gerne en venneanmodning (brugernavnet er Birthep) og jeg inviterer alle interesserede til at deltage i min gruppe, Garngalleriet Mikrofarveri, hvor det handler om håndfarvet uld, garn og strik 🙂

Nogle af mine designs:

Aglais

Aglais er en raglan-cardigan strikket oppefra og ned. Teknikken med farvefelterne er intarsia. Aglais er let taljeret og har en fin hæklet kant. Der kan vælges knapper eller lynlås som lukning, eller den kan blot stå åben.


Hundsø

Hundsø-huen er en gratis opskrift.
En ukompliceret og hurtigt strikket hue i dejlige kvaliteter: Jamieson & Smith 2ply Jumper Weight shetlandsuld og Garngalleriet Mikrofarveris håndfarvede Kidmohair/silke – de to garner strikket sammen

download now

Stibjerg

Med 3-dobbelt tråd af det lækre håndfarvede Kidmohair/silke er denne raglansweater ren luksus! Let som en sky og fantastisk blød. Enkel at strikke, oven i købet ..


Monda

“Monda” er en side-til-side-model, på billederne strikket i håndspundet garn.
Strikkes på pind 3,5 mm og har et gennemgående hulrib-mønster, der er meget enkelt. Rå kanter og åben fortil, med lidt overlapning.


Mirabel

“Mirabel” er en fuldmønstret tunika/kjole, strikket i Jamieson & Smith 2ply Jumper Weight.
Der bruges mange farver (god til restestrik) og pind 2,5 mm til kanter samt 3,25 til selve tunikaen. Opskrift på dansk og engelsk.


Salten Å

Fra side til side, strikket i Merino/silke i et enkelt vævestriksmønster – “Salten Å” er en luksuriøs bluse med flotte farveovergange. Kanterne på ærmer og i halsen er hæklede.


Addit

“Addit” er en raglan-sweater, strikket nedefra og op. Ærmerne er rib, på skrå.
Der strikkes med 2 garner sammen hele tiden: 1 tråd BFL/alpaca og 1 tråd Kidmohair/silke.
Mohairgarnet er samme farve gennem hele arbejdet, mens der bruges 5 farver af BFL/alpaca-garnet. Man kan dog sagtens selv lege med det og bruge færre eller flere farver.


Leave a Reply