FIBRE I FARVER Live!

I denne tid med alt for lidt fysisk samvær om de kreative ting, som spinding og strik, har jeg fået idéen at invitere indenfor i mit fiber-rige univers – via ugentlige live-udsendelser på YouTube.
Hvordan disse live-feeds kommer til at udvikle sig hen ad vejen ved jeg ikke, men som udgangspunkt vil jeg vise hvad jeg aktuelt laver af håndarbejde, såsom ny-farvede fibre, spindeprojekter, strik og hvad jeg ellers finder på ..

Måske vil jeg fortælle en masse – måske vil jeg blot sidde stille og roligt og arbejde.
Seere til live-udsendelserne vil kunne deltage i chatten, hvor jeg naturligvis vil deltage og holde øje med hvad der bliver skrevet – kommentarer og spørgsmål – og besvare disse så godt jeg kan.

Som udgangspunkt vil jeg lave en ugentlig live-event, tirsdage kl. 11. Udsendelserne vil komme til at vare ca. 30 – 45 minutter. Dette er ikke nagelfast, og der kan forekomme ændringer i planen. Men det skal jeg nok annoncere her på siden, i FB-gruppen og i Ravelry-gruppen 🙂

Introduktion / trailer til FIBRE I FARVER

Oversigt over sendte podcasts:

FIBRE I FARVER #1 – 9. feb. 2021
– om bl. a. kabeltvinding, planned pooling, garn, farveholdninger og fibre
Læs noter og links her!

FIBRE I FARVER #2 – 16. feb. 2021
– om bl.a spinding af 1-trådet garn på håndten
Læs noter og links her!

FIBRE I FARVER #3 – 23. feb. 2021
– om 3 slags spindefibre og diverse strikkeprojekter
Læs noter og links her!

FIBRE I FARVER #4 – 2. marts 2021
– om håndkartning – tweed og teknik
Læs noter og links her!

Planlagte udsendelser for marts 2021:

Tirsdag d. 9. marts kl 11
Tirsdag d. 16. marts kl 11
Tirsdag d. 23. marts kl 11
Tirsdag d. 30. marts kl 11