Kalender

Workshops, events og begivenheder

Efterår 2023

FiberFolk Aalborg
5/11 – 2023
Vi er der med en stand.


Spindekursus: Spind dit uldhjul på 6 måder
Lørdag d. 18. november og lørdag d. 2/12 2023, kl 10 – ca. 16
Adresse: Garngalleriet, Bredgade 43, 8740 Brædstrup

Spind dit uldhjul på 6 måder er et 2-dages kursus, lørdagene d. 18/11 og d. 2/12 ’23 . Det er sammenlagt 12 timers undervisning, og i løbet af de 2 kursusdage (med 2 uger imellem) vil du få demonstreret mindst 6 temmelig forskellige metoder at kombinere/styre/arrangere farverne i dit uldhjul, så du får et garn som du synes er mindst lige så smukt som uldhjulet og som passer til det du har i sinde at bruge det til.
Udover de 6 metoder som vi kommer til at arbejde med på kurset, vil der blive præsenteret flere andre idéer til hvordan man kan spinde flerfarvede fiberpræparationer med farvekontrol.

Dette kursus henvender sig til farveglade spindere med egen rok/håndten. Det er ikke et begynderkursus. På den anden side behøver kursisten ikke at være specielt erfaren – blot er det en forudsætning at man kan spinde og tvinde.

Med i prisen følger et uldhjul på 200 gram, der udleveres på første kursusdag. Du får valget mellem 3 forskellige farveholdninger, samt forskellige fiberbaser.
Holdstørrelse: mindst 6 og højst 10 kursister.
Tilmelding er bindende og foregår ved indbetaling af kursusbeløbet.
Tilmelding her.5 tanker om “Kalender

  1. […] afholdes d. 24. maj. Er du interesseret i at lære at spinde på rok og/eller håndten? Så se mere her. Der er stadig plads til en eller to […]

Leave a Reply