Udgivet i 2 kommentarer

Gang i farveriet.

Der har været en vis efterspørgsel efter uld i en efterårs-agtig palette. Længe. Og endelig fik jeg så tid og overskud til at komponere en farveholdning der virkelig er meget skov-i-oktober-agtig: grønne, brunlige, brændt orange, gyldne farver. Håber resultatet falder i god jord..
Uldhjulefteraar1
Jeg har farvet på uld (bluefaced leicester og falklandsuld) og på en blanding af merinould og bambus. Det er hjulet med de hvide striber – bambusfibrene tager nemlig ikke imod mine uld/silke-farver, og det giver en rigtig flot effekt.
Uldhjulefteraar2
Merino/bambus-fibrene er reserveret, men de øvrige er til salg i butikken.

2 tanker om “Gang i farveriet.

  1. Aj, hvor er de flotte!
    Ærgerligt, at bambus-ulden er reserveret. Det ser enormt spændende ud.
    Kan vi se det, når det er spundet eller sælger du det uspundet?

  2. Hej Ann. Tak for kommentaren 🙂 Nej, dette her skal videre i livet i uspundet tilstand. Men jeg håber at få spundet noget merino/bambus op snart. Nu har jeg farvet på den kvalitet det sidste års tid, tror jeg, men har endnu ikke prøvet at spinde af noget af det selv..

Skriv et svar