Udgivet i 2 kommentarer

Gang i farveriet.

Der har været en vis efterspørgsel efter uld i en efterårs-agtig palette. Længe. Og endelig fik jeg så tid og overskud til at komponere en farveholdning der virkelig er meget skov-i-oktober-agtig: grønne, brunlige, brændt orange, gyldne farver. Håber resultatet falder i god jord..
Uldhjulefteraar1
Jeg har farvet på uld (bluefaced leicester og falklandsuld) og på en blanding af merinould og bambus. Det er hjulet med de hvide striber – bambusfibrene tager nemlig ikke imod mine uld/silke-farver, og det giver en rigtig flot effekt.
Uldhjulefteraar2
Merino/bambus-fibrene er reserveret, men de øvrige er til salg i butikken.

2 tanker om “Gang i farveriet.

  1. Aj, hvor er de flotte!
    Ærgerligt, at bambus-ulden er reserveret. Det ser enormt spændende ud.
    Kan vi se det, når det er spundet eller sælger du det uspundet?

  2. Hej Ann. Tak for kommentaren 🙂 Nej, dette her skal videre i livet i uspundet tilstand. Men jeg håber at få spundet noget merino/bambus op snart. Nu har jeg farvet på den kvalitet det sidste års tid, tror jeg, men har endnu ikke prøvet at spinde af noget af det selv..

Leave a Reply