Garngalleriet Mikrofarveri

Garngalleriet Mikrofarveri er navnet på min nye business.
Jeg springer ud som deltids-selvstændig i morgen d. 1. marts, og det har jeg glædet mig rigtig meget til! Siden efteråret har det stået klart for mig at jeg bare blev nødt til at arbejde med farvning og fibre igen, på den ene eller anden måde, og med timerne i Ønskegarn i Silkeborg som en supergod basis føler jeg at isen er rimelig sikker at begive sig ud på.

Jeg vil farve fibre til jer. Gode og lækre kvaliteter, der er dejlige at spinde (eller filte) af. Jeg vil farve dem i smukke farveholdninger – alle mine gamle velkendte farver som “Aborre”, “Stedmoder” og “Fjord”, for at komme med et par eksempler, og også helt nye kombinationer – der er en del der rumsterer inde i tænkehatten lige nu ..

farvningfjord

Farvning af “Fjord”

Jeg vil have Net-salg og jeg vil have personligt salg. Nethandelen kommer til at foregå her fra bloggen ved at man bestiller via email, besked, telefon eller andet, og betaling foregår med MobilePay eller bankoverførsel. Endnu er der ikke nogen egentlig webshop, nemlig.
Kunder vil også kunne komme til mig og købe, samt se mit nye farveværksted, når det er etableret engang til maj.

I vil også kunne finde mig på relevante messer, markeder og events. Første stop bliver FiberFesten i Ry d. 10. marts, hvor Garngalleriet Mikrofarveri har en stand.

Desuden vil jeg tilbyde kurser. Primært spindeworkshops, men også enkelte korte kurser i diverse spændende strikketeknikker.
I det hele taget er planerne mange og jeg glæder mig rigtig meget – også til at rykke ind i mit nye farveværksted om ca. 2 måneder. I skovkanten ..

Se her hvad jeg har på hylden 🙂

 

2 responses to “Garngalleriet Mikrofarveri

  1. Ihhh, hvor er det bare spændende , Birthe
    Vi er mange, der har savnet dine smukke farvede fibre.
    Stort tillykke med beslutningen 😊. Er sikker på at isen kan bære 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s