Udgivet i 2 kommentarer

Garngalleriet Mikrofarveri

Garngalleriet Mikrofarveri er navnet på min nye business.
Jeg springer ud som deltids-selvstændig i morgen d. 1. marts, og det har jeg glædet mig rigtig meget til! Siden efteråret har det stået klart for mig at jeg bare blev nødt til at arbejde med farvning og fibre igen, på den ene eller anden måde, og med timerne i Ønskegarn i Silkeborg som en supergod basis føler jeg at isen er rimelig sikker at begive sig ud på.

Jeg vil farve fibre til jer. Gode og lækre kvaliteter, der er dejlige at spinde (eller filte) af. Jeg vil farve dem i smukke farveholdninger – alle mine gamle velkendte farver som “Aborre”, “Stedmoder” og “Fjord”, for at komme med et par eksempler, og også helt nye kombinationer – der er en del der rumsterer inde i tænkehatten lige nu ..

farvningfjord
Farvning af “Fjord”

Jeg vil have Net-salg og jeg vil have personligt salg. Nethandelen kommer til at foregå her fra bloggen ved at man bestiller via email, besked, telefon eller andet, og betaling foregår med MobilePay eller bankoverførsel. Endnu er der ikke nogen egentlig webshop, nemlig.
Kunder vil også kunne komme til mig og købe, samt se mit nye farveværksted, når det er etableret engang til maj.

I vil også kunne finde mig på relevante messer, markeder og events. Første stop bliver FiberFesten i Ry d. 10. marts, hvor Garngalleriet Mikrofarveri har en stand.

Desuden vil jeg tilbyde kurser. Primært spindeworkshops, men også enkelte korte kurser i diverse spændende strikketeknikker.
I det hele taget er planerne mange og jeg glæder mig rigtig meget – også til at rykke ind i mit nye farveværksted om ca. 2 måneder. I skovkanten ..

Se her hvad jeg har på hylden 🙂

 

2 tanker om “Garngalleriet Mikrofarveri

  1. Ihhh, hvor er det bare spændende , Birthe
    Vi er mange, der har savnet dine smukke farvede fibre.
    Stort tillykke med beslutningen 😊. Er sikker på at isen kan bære 😉

    1. Tak, Kirsten. Ja, isen skal nok bære .. Jeg har jo dejlige trofaste kunder og baglandet i orden 🙂

Leave a Reply