Udgivet i Skriv en kommentar

Pop-Up i Randers d. 16. november

Garngalleriet Mikrofarveri kalder Randers!!

I morgen, mandag d. 16/11, kommer Garngalleriet Mikrofarveri ud fra sit gemmested i skoven og viser garn og fibre frem i det sydlige Randers.
Det er med meget kort varsel, indrømmet, men hvis du har tid og lyst og er i nærheden mandag d. 16/11 mellem kl 15 og 18, kan du besøge mig på Haraldsvej 60, indgang D, 1. sal.

Jeg tager et par kasser håndfarvet garn med. Mest af nyhederne: Sombra Højlandsuld og Suave Lace, men også et udvalg af mine gode gamle: Merino/silke, Kidmohair/silke og Falkland Lace, for blot at nævne et par stykker ..
Desuden tager jeg noget utrolig lækkert BFL/alpaca-garn med, som jeg sælger til stærkt nedsat pris (kr. 100 pr. 100 gram). Jeg sælger disse garner billigt fordi de kom i forkert oplægning – dvs. bundterne vejer ikke 100 gram, men omkring 120 gram hver. Men altså, garnerne er farvet i smukke farveholdninger og sælges efter vægt – 1 kr. pr gram.

Mine håndfarvede spindefibre kommer også med.
Jeg pakker en kasse med mine flotteste uldhjul og luksusfletninger. Jeg tager et bredt udvalg af fibertyper med, f.eks Corriedale, Targhee, BFL. Desuden nogle lækre luksusblandinger – det kan være Polwarth/silke, Mynte-blend eller Sock-blend, blot for at nævne et par varianter.

vel mødt til en hyggelig garn-eftermiddag i Randers i morgen mandag fra kl 15 til 18!
Hvis du har ønsker om at jeg medtager noget bestemt, så giv endelig besked, gerne på SMS 21158823 eller på mail birthepry@gmail.com

Sådan finder du mig:
Haraldshus
Haraldsvej 60, Randers.
Indgang D (lige ved fitness-centeret), 1. sal.
Hen ad gangen til et åbent område.
– I tvivl? Så SMS eller ring 21158823.

Leave a Reply