Udgivet i Skriv en kommentar

Sandkås tørklædet

Jeg har netop strikket et lille, lækkert halstørklæde. Jeg har kaldt det “Sandkås” og opskriften er gratis indtil udgangen af september.

Jeg har været stærkt inspireret af det populære Sophie Scarf (PetiteKnit), det skal jeg gerne indrømme. Men selv om “Sandkås” minder om det på flere måder, er det dog noget anderledes. Retrillerne bliver strikket på skrå, og det giver en fin mulighed for at lege lidt med striber ..
“Sandkås” er i min udgave ca. 85 cm langt og kan bruges snoet både 1 og 2 gange rundt om halsen. En dejlig, lun accesorie til de kolde tider vi går i møde, både udendøre og indendørs!

Til min udgave af “Sandkås” brugte jeg Malabrigo Caprino, der er et DK-garn af 80% merino og 20% cashmere. Blød, blød luksus, og blødt skal det jo være når det skal sidde tæt om halsen. Jeg brugte ca 35 gram i alt, fordelt på 2 farver: Cereza og Arco Iris. Cereza i den ene ende, så et midterparti med begge farver: 1 retrille af hver. I den anden ende ren Arco Iris.
Jeg strikkede tørklædet på under et døgn, så det vil også være en oplagt idé til en sidste-øjebliks-gave / værtindegave.
Garnet kan være hvad som helst, der er blødt mod halsen. En håndspundet garn-skat vil være perfekt!

Her er linket til tørklædet:
Sandkås

Tag gerne tørklædet på Instagram med #sandkåstørklæde – og tag også gerne designeren: @garngal 🙂
Tak, og rigtig god fornøjelse!

Leave a Reply