Udgivet i 4 kommentarer

Tunika i Noro Kabuto

Min dygtige strikkefe, Jette A, har været i gang igen og strikket denne lækre tunika efter mine (så godt som håbløse) instruktioner..Hun kender mig jo heldigvis efterhånden så godt at hun sagtens kan forstå hvad det er jeg forestiller mig, selvom mine skriftlige vejledninger ofte er mangelfulde!
Kabutotunika1
Resultatet er i hvert fald blevet nøjagtig som jeg forestillede mig! Tunikaen er som sagt strikket i det lækre Noro Kabuto – er det ikke bare en kanldflot rød farve?
Det nederste af tunikaen, og ærmerne, er strikket i et hulrib-mønster, mens den øverste del af bullen er glatstrikket. Modellen er enkel at strikke, og når jeg har fået finpudset min opskrift og sat fotos ind vil den og garnet kunne købes i GarnGalleriet.
Kabutotunika2
Min datter på næsten 10 år har været fotograf denne gang – det gjorde hun da meget godt, synes jeg. Nu mangler jeg bare en lidt mere fotogen (og gerne yngre) model! Seriøst.

4 tanker om “Tunika i Noro Kabuto

 1. Hvor er den bare fin.. og jeg er også vild med farven.
  Vedr selve modellen, så vil jeg absolut ikke have en en yngre !!

 2. Den ser godt ud – og det gør modellen også! Jeg må forbi og røre ved det garn, for jeg har endnu ikke haft fingerne i det.
  KH Britta

 3. Wauu jeg er virkelig solgt, jeg er hel vild med stilen og farven er skøn. Troede først at den var hæklet.
  Ser frem til opskriften, den model er jo ideel til sommer :-))
  Kram fra Bebiane

 4. Kære Birthe,
  Jeg har altid beundret dit udseende og din stil – for sådan er du bare. Ja, og så er du en god designer.
  Heidi

Leave a Reply