Halvvejs.

Jeg lærer en masse af denne lille vævning. Det går op for mig hvor svært det er at lave tynde konturer. Især lodret. Og jeg ved ikke om det er rigtigt, det jeg gør – jeg væver bare. Ingen af de bøger jeg har bestilt på biblioteket er nemlig kommet endnu, så jeg improviserer mig frem. Når bøgerne så kommer vil jeg nok opdage at jeg har lavet en masse tekniske fejl..
Men fred nu være med det. Her er hvad jeg har lavet indtil videre:
Vinterstorm7maj09
Jeg håber det kan ses hvad det forestiller.. Et træ i vinterstormvejr. Jeg er nået ca. halvvejs. Billedet har jo nogle gode horisontale linjer – det er det nemmeste at væve, og et af grundene til at jeg valgte netop det billede som begynderprojekt. De lodrette linjer er mere udfordrende, og så som sagt de smalle konturstreger.
Vinterstorm7maj09detalje
Trods det at det giver mig voldsomme udfordringer er det rigtig sjovt at væve billedvæv! Jeg går og brygger lidt på mit næste projekt udi billedvævningen. Det skal være i noget større format, og naturligvis vil jeg væve det på min store fine gobelinvæv, som i denne uge flyttede ind i vores dagligstue..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s