Halstørklæde-strikkerne. Alle 38.

Her kommer listen over deltagerne i halstørklæde-konkurrencen (se forrige indlæg). Jeg skriver kun fornavn og evt. første bogstav i efternavnet samt hver deltagers lykke-nummer, af hensyn til privatlivet. I ved selv hvem I er! Og hvis du nu læser dette og føler dig overbevist om at du vitterlig har strikket på halstørklædet, men ikke kan finde dit navn nedenfor, så skynd dig at give lyd..

1.Lone R –  2.Jette A — 3.Liliane — 4.Karen Marie — 5.Asbjørn — 6. Camilla M — 7.Dorthe H — 8.Jette G — 9.Vibeke G — 10.Inge M — 11.Heidi T — 12.Birgit N — 13.Birgit H — 14.Ingelise — 15.Gerda F — 16.Maike — 17.Ida — 18.Hanne K — 19.Lone G — 20.Maria Isabel — 21.Mariann J — 22.Karin N — 23.Karen G — 24.Grethe — 25.Sultana — 26.Bettina S — 27.Birgitte S — 28.Hanne L — 29.Helle T — 30.Helle C — 31.Bente V — 32.Elisabeth — 33.Astrid — 34.Wendy — 35.Karen J — 36.Annelise B — 37.Anneke — 38.Ilse C

Lodtrækningen foretages i aften. Det bliver så spændende!!

Short summary in English:
Here's the list of all the participants in the scarf-contest. The winner is found this evening..

One response to “Halstørklæde-strikkerne. Alle 38.

  1. Your red “Hejnaes” sweater is beautiful. Can you tell me where i can find the pattern?
    Thank you for any advise.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s