Hvem bliver mon den heldige?

Kundehalstoerklaede
Dette lækre halstørklæde er strikket af over 30 kunder og venner. Jeg har omsider fået snøvlet mig sammen til at ordne ender og hækle en kant rundt om herligheden, og nu er det faktisk klar til snart at møde sin nye ejer!
Alle der har strikket på halstørklædet har et lod, og en af de nærmeste dage vil jeg trække navnet på den heldige vinder! Det vil naturligvis blive offentliggjort her på bloggen, og i butikken.
Det er blevet rigtig lækkert.. Et miks af alle mulige garntyper overvejende i røde og lilla farver, og et væld af forskellige teknikker. Jeg kunne godt ønske at halstørklædet kunne blive mit, men jeg deltager jo ikke i lodtrækningen selv. Dog er der en lille chance for at det bliver her på matriklen, for min søn har nemlig strikket lidt på det 🙂
Min datter kunne vist også godt bruge det:
Kundehalstoerklaedetone
Fint, ikke?

Short summary in English:
Customers and friends have knitted this wonderful scarf. More than 30 people have participated, and they all have the chance to win the scarf when I draw the lucky number soon.. Mainly red and purple yarns of many different kinds have been used to create this simple, but very beautiful and cozy scarf. The name of the lucky winner will be posted here in a few days.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s