Udgivet i 2 kommentarer

Mere farvning

Opusaugust2
Denne farveholdning på Garngalleriets Opus kalder jeg for "August". En lidt nedtonet rød, lilla og gylden – det er da rigtig sensommerfarver! Der er flere farver på vej – lige nu hænger der to forskellige til tørre på terassen.

Ellers kan jeg rapportere at jeg er næsten færdig med Verdens Kedeligste Vest. Jeg mangler kun nogle få omgange rib som kant i ærmehullerne, en omgang vask og så en lynlås i. Hvor bliver det *fedt* at blive færdig med den! Og hvor bliver det ligeledes fedt igen at komme til at arbejde med "T"-blusen som har ligget stille siden ferien.

Very short summary in English:
New colourway in GarnGalleriets Opus: I call this one "August".

2 tanker om “Mere farvning

  1. Så vackra färger! Den ena snyggare än den andra 🙂
    Jag gillar speciellt dagens och så den gröngula från förra inlägget och så… och…och…

  2. Tusind tak for kommentaren 🙂 Kulør på livet, det kan vi li!

Leave a Reply