Udgivet i Skriv en kommentar

Lys!

Det er korte dage for tiden. Jeg har været meget i butikken her op til jul, men i går havde jeg fri og kunne inspicere mit patchwork-in-process i dagslys. Herligt dagslys var det jo, med lav sol og meget kolde frostgrader, på årets korteste dag.. Jeg lagde mine rhomber ud, flyttede lidt rundt et par gange og endte egentlig med at være foreløbig tilfreds. Sådan her ser det ud, det jeg har indtil videre:
Quiltoplaeg21dec10
Som det ses er jeg endnu ikke færdig med at skære stof og med at ri på papstykker. Ikke det der ligner!! I bunden mangler jeg også noget mere stof, så jeg er ikke engang færdig med at shoppe endnu.. Men jeg er rimelig glad for det indtryk jeg får på nuværende tidspunkt. Var noget i tvivl om de ret mørke rødlig/grønlige stoffer i den nederste del af quilten, men faktisk tror jeg det bliver okay, i hvert fald hvis jeg finder fire stoffer i de helt rette nuancer til de sidste rækker.
Jeg er så småt begyndt på sammensyning i toppen. Det er også noget der helst skal foregå mens det er lyst, for mine øjne har lidt svært ved at se de fine sting i kunstigt sofalys. Men hvor er det et dejligt arbejde at sidde og håndsy! Så hyggeligt, også selvom fingrene er blevet prikket i indtil flere gange allerede..

Leave a Reply