Nye vanter også!

– I samme farve Kureyon (nr. 260) som Buskads-huen, så nu er der jo ligefrem et sæt..
Buskadsvanter1
Vanterne er strikket med gobelinteknik ved farveskiftene, så det er en lidt anderledes fremgangsmåde end ved huen. Effekten er dog den samme. Jeg lægger vanteopskriften ind i hue-opskriften, så er der samling på sagerne. Hvis man strikker begge dele rækker det lige med 3 nøgler Noro Kureyon.

4 responses to “Nye vanter også!

  1. Det lyder da dejligt. Skal hente min pakke på posthuset om lidt og glæder mig til også at mærke garnet.

  2. Godt nytår søde birthe og nu skal vi jo snart mødes til rokkertræf.
    Ang. lokaler til april så har vi fået varme på nu og jeg vil gerne prøve at leje et lokale,– skal lige helt vide hvad det er hvor mange og hvornår og hvordan osv osv osv jeg skal nok hjælpe knus og jeg glæder mig til vi ses knus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s