Udgivet i 4 kommentarer

Nye vanter også!

– I samme farve Kureyon (nr. 260) som Buskads-huen, så nu er der jo ligefrem et sæt..
Buskadsvanter1
Vanterne er strikket med gobelinteknik ved farveskiftene, så det er en lidt anderledes fremgangsmåde end ved huen. Effekten er dog den samme. Jeg lægger vanteopskriften ind i hue-opskriften, så er der samling på sagerne. Hvis man strikker begge dele rækker det lige med 3 nøgler Noro Kureyon.

4 tanker om “Nye vanter også!

  1. Det lyder da dejligt. Skal hente min pakke på posthuset om lidt og glæder mig til også at mærke garnet.

  2. hej – jeg faldt lige over din blog. Sikke en masse fine ting, du har lavet 🙂

  3. Godt nytår søde birthe og nu skal vi jo snart mødes til rokkertræf.
    Ang. lokaler til april så har vi fået varme på nu og jeg vil gerne prøve at leje et lokale,– skal lige helt vide hvad det er hvor mange og hvornår og hvordan osv osv osv jeg skal nok hjælpe knus og jeg glæder mig til vi ses knus

  4. Faldt live over din blog, og det er jeg glad for, bliver straks fast læser! Er VILD med de vanter!!

Leave a Reply