Udgivet i Skriv en kommentar

FiberFest – tilmeldingen er åben!

Lørdag d. 19. marts afholdes der i Ry en herlig festdag for garn-, fiber- og strikkeglade mennesker! Det er Spindeforeningen og GarnGalleriet der står for arrangementet, og vi glæder os!

FiberFesten, der bliver afholdt på Mølleskolen i Ry, tilbyder 6 forskellige spændende workshops, der hver bliver holdt 2 gange, nemlig formiddag og eftermiddag. Workshops'ene handler blandt andet om "Knudestrik" (Cornelia Hamilton), "Dobbeltstrik" (Jette A) og "Spinding på Håndten" (Karin Hørkilde). Se mere om disse og de øvrige spændende kurser på FiberFestens hjemmeside: http://www.fiberfest.dk. Man kan tilmelde sig de enkelte workshops via hjemmesiden.
Udover workshops vil FiberFesten byde på en inspirations-café og et område med salgsboder og udstillere. Til café og boder er der gratis adgang.
hjemmesiden er der et program over dagen, en liste over udstillere og boder (listen er ikke fuldstændig endnu!!) og info om hvad der sker i caféen.. Så kig ind, sæt kryds i kalenderen og kom til en hyggelig og kreativ fiberfestlig forårsdag i Ry d. 19. marts.

Leave a Reply