Udgivet i 2 kommentarer

Inspirerende svømmeture..

Jeg ligger og svømmetræner lidt engang imellem nede i vores lækre skovsø. Der er masser af aborrer, og det er rigtig hyggeligt at ligge og betragte dem gennem svømmebrillerne mens jeg crawler derudaf. Og når aftensolen bryder vandoverfladen og giver lys til de grønne vandplanter hvor fiskene smutter rundt, så er farvespillet perfekt!
Derfor har jeg nu lavet en ny farveholdning til mine håndfarvede fibre, som naturligvis hedder "Aborre". Fiskenes røde og orange finner, de grønne og blå fiskefarver fra helt lys til helt mørk, planternes farve og det søgrønne vand har jeg forsøgt at fange i min nye palette, og mon ikke det er lykkedes meget godt? Bedøm selv:
Aborrebfl1
Jeg glæder mig til at prøvespinde noget af det. Det jeg ikke selv snupper bliver sat på fiberhylden i butikken og på nettet.
Aborrebfl2
Jeg har farvet på bluefaced leicester, både hvid og "oatmeal", og på bfl/silke.

Og Tour de Fleece er ovre, snøft!! Jeg fik faktisk spundet hver eneste dag under Touren, og blev færdig med noget af det der var i gang, hvilket jo var målet. Det var rigtig inspirerende og underholdende at følge med i Ravelry-gruppen og se alle de andre spindere frembringelser. Flotte, flotte garner der bliver produceret rundt omkring i verden!

2 tanker om “Inspirerende svømmeture..

  1. ej, hvor fedt, Birthe!

  2. […] En af mine farveholdninger fra waaay back when hedder “Aborre”. Farverne er inspireret af svømmeture i den lokale skovsø. Gennem svømmebrillerne kunne jeg se de små, hurtige fisk med deres orange og røde finner smutte ud og ind mellem den grønne bevoksning i søen. Det var så hyggelig en oplevelse at der blev en farveholdning ud af den! Her er et link til dengang – i 2011: “Inspirerende svømmeture” […]

Leave a Reply