Udgivet i 2 kommentarer

Min oppefra-og-ned cardigan

Det er bare så dejlig nemt at strikke raglan oppefra-og-ned! (ja, også nedefra-og-op, for den sags skyld..)
Min rød-lilla-pink cardigan strikker jeg i Tynn Alpakka fra Du Store Alpakka. Til det meste af cardi'en bruger jeg det nye håndmalede Tynn Alpakka, dobbelt garn hele vejen. Det bliver fint. Rigtig fint 🙂
Hejnaes13feb

Det håndmalede alpaca-garn bliver ekstra smukt når det bliver strikket dobbelt, synes jeg. Farverne er meget tone-i-tone og melerer sig rigtig nydeligt i dobbelt tilstand.. Her er de fem håndmalede farver man kan få Tynn Alpakka i:
Haandmalettynnalpakka

Jeg bruger farve 191 og har desuden brugt "almindelig" rød, lilla og pink til retrillerne i bærestykket.

2 tanker om “Min oppefra-og-ned cardigan

  1. Ja, så fik bloggen da godt nok lige et andet udseende, skal jeg love for. Jeg glæder mig til fortsat at følge med i alle dine morsomme og spændende projekter Birthe. Vi ses jo aaaaaalt for sjældent men via vores blogs kan vi da holde os nogenlunde opdaterede alligevel;-))
    Rigtig god weekend – glæder mig til vi snart ses.
    Knus Karin

  2. det ser super ud. tusind tak for god service fra din butik. to nøgler lett lopi ankom idag. det er bare vidunderligt. tak.

Leave a Reply