Udgivet i 2 kommentarer

Slå-om skørt

Det er ved at være et par uger siden at min strikkefe Jette A afleverede Slå-om skørtet, som hun har strikket for mig/butikken i Colinette Giotto. Det er bare først nu jeg har fået taget billeder af det..
Slaaom

Der bruges 3 bundter Giotto til skørtet i en meget fleksibel størrelse der strækker sig over Small til Large. Til de X-large størrelser har jeg beregnet 100 gram mere. Mønsteret er enkelt: et hulrib-mønster, der gør sig fint i båndgarnet.
Skørtet er fint både over bukser og tights/strømpebukser, og det varmer en kuldskær GarnGal rigtig godt ned over enden..
Nu vil jeg gå videre med at få styr på de enorme mængder vidunderlig SuperSoft-lammeuld som jeg lige har købt.. Garnet skal vindes i fed og vaskes fri for spindeolie, og dernæst skal der bandaroleres. Lige nu venter jeg på at en flot strikkeprøve i garnet skal tørre, og så er jeg i øvrigt i færd med at finde på gode danske farve-navne 🙂
Snart kommer der garnkort på SuperSoft, også på hjemmesiden. Men jeg behøver flere timer i døgnet for at nå det hele – der er knald på lige nu, synes jeg 🙂
– Og kommer de håndtene mon ikke snart??

2 tanker om “Slå-om skørt

  1. Håndtene??
    Er det dem fra Allena Jackson?. Jeg fik mine sidste i starten af februar. Jeg rykkede også for dem, hun er hårdt hængt op med 4 børn under skolealderen, og er derfor meget forsinket – men en lille mail-hilsen satte gang i sagen 🙂
    Knus
    D

  2. Dorthe, jeg ved ikke hvad hun hedder andet end ButterflyGirlDesign. Jeg har før købt lækre tene herfra uden problemer..

Leave a Reply