Udgivet i Skriv en kommentar

Vissenbjerg-messen nærmer sig!

Der skal bare nås en frygtelig masse i løbet af de næste 10 dage, inden Vissenbjerg-messen løber af stabelen. Kits skal pakkes, reklamemateriale skal printes, emballage skal bestilles, lister skal tjekkes, garn skal vaskes og bandaroleres, modeller skal strikkes og uld skal farves.. Og et nyt kamera skal købes, for mit gode gamle digi-cam er desværre pludselig ophørt med sine tjenester. Øv. Og så selvfølgelig lige inden Spindeforeningens Generalforsamling i lørdags. (Billederne i dagens indlæg er taget med lånt gear..) Det kunne næsten ikke være mere ubelejligt.. Men der var andre der tog en masse fotos den dag, så jeg må lige ud på lånemarkedet dér, for jeg vil frygtelig gerne give et indtryk af hvilken spændende og inspirerende dag vi havde i Tommerup 🙂
Men tilbage til messe-forberedelserne, der jo fylder en hel del lige nu (det hele, faktisk!!). Jeg vil rigtig gerne kunne vise denne nye pige-tunika frem:Petrine3marts

Der mangler stadig halvdelen, som det kan ses, men selvom jeg har fået en strikke-vabel allerede vil jeg gøre mit yderste for at blive færdig! Tunikaen hedder (foreløbig) "Petrine" og strikkes af SuperSoft lammeuld. Mange striber i mange farver! Størrelsen jeg sigter efter er 10 – 12 år, og det ser på nuværende tidspunkt rimeligt ud..
To flittige og dygtige strikke-assistenter har hjulpet godt til med frembringelsen af disse "accessories", et tørklæde og pulsvarmere i Noro Flower Bed:
Juliapuls

Lange, lækre pulsvarmere med et enkelt, men fint, hulmønster. Halstørklædet har naturligvis samme mønster:
Juliatoerklaede

Disse sager er jo færdige – hurra! Nu skal så blot laves opskrifter med fotos og pakkes kits.
– Og nu tror jeg godt nok ikke jeg har tid til at blogge mere. Tilbage til arbejdet!

Leave a Reply