Præsenterer “Petrine”

Petrine

Så blev jeg færdig med tunikaen Petrine, som her vises af min datter og hendes veninde. Der er brugt ikke mindre end 20 forskellige farver SuperSoft fordelt på 2 farvegrupper. Jeg synes modellen har været nem og sjov at strikke. De mange farver, samt graden af tilfældighed som terninge-metoden medfører, gør den spændende og lidt uforudsigelig..
Petrinecollage

Opskriften er fix og færdig 🙂 Jeg har skrevet instruktioner til to størrelser: 10 og 12 år, og straks i morgen går jeg i gang med at pakke Petrine-kits så jeg forhåbentlig kan sælge et par stykker på Vissenbjerg-messen. Jeg laver strikke-kits i den viste farveholdning, som jeg kalder "sommerfuglefarver", plus et par stykker mere.
Har jeg fortalt at Jette og jeg vil være at finde på GarnGalleriets stand? Det er stand nr. 205, i Hal 2. Håber vi ses!

5 responses to “Præsenterer “Petrine”

 1. lige en model efter mit hoved, enkelt snit og masser af farver. börn skal i min mening iklædes farver. hvis jeg sku ændre på noget ville jeg måske tilföje nogle få udtagninger i siderne, så den blev en lille smule udsvinget, lidt lösere fra kroppen så at sige.
  kh.fra Island
  Frida

 2. Hej Frida.
  Tak for kommentaren 🙂 Du har ret, min prototype er en smule for smal nedadtil. Det er der rettet op på i opskriften.

 3. Hei!
  Takk for rosende ord om garn! Petrine ser så fin ut – den skulle jeg gjerne sette på min datter – i skarpe farver, ettersom hun er rødhårig. Vi får se hvordan det blir, kanskje den kommer opp for salg på nettet? Jeg er enig med Frida – masse farver på barn. Men her oppe i Uppsala går det nå mest i sort og brunt. Er det merkelig vi blir vinterleie?
  /Elisabeth

 4. Hvor ser den dejlig ud og selvfølge ses vi i Vissenbjerg.
  Birgitte Graversen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s