Udgivet i 2 kommentarer

Den nu helt færdige cardigan “Hejnæs”

Den er blevet vasket og tør igen. I dag fandt jeg de perfekte knapper til den, og fik min mand til at tage et par snapshots.. Så her er "Hejnæs" i haven:
Hejnaes17juni1
Som det tydeligvis fremgår er det jo en cardigan.. Jeg har strikket med dobbelt Tynn Alpakka (fra Du Store Alpakka) og har lavet opskriften efter en eller anden on-line raglan-beregner. De er rigtig smarte, de opskrifts-generatorer: en strikkefasthed, et par mål, og vupti! – kan man printe sin egen personlige opskrift ud. Jeg har selvfølgelig lavet et par justeringer med hensyn til pasform og mønstring, både inden og undervejs, så det virkelig er min egen model.. 🙂
Hejnaes17juni2
Jeg synes faktisk den er blevet fin! Opskriften er næsten klar til salg i butikken; den mangler faktisk kun at få indsat disse fotos og en skitse. Og se lige her:
Hejnaesknap
– De helt rigtige hjerte-knapper. Også knapperne er fra Du Store Alpakka.

2 tanker om “Den nu helt færdige cardigan “Hejnæs”

 1. Hej Birthe
  Den er superflot og fine knapper.
  Ser ud til at have en fin pasform.
  Hilsen Ingrid
  Samsø

 2. Tillykke med din nye cardigan, den er meget flot. Farverne er super til os lyse danskere. Jeg er vild med knapperne, de gør lige det sidste.
  Kh. Bebiane

Leave a Reply