Slået op d.

Mobiltelefoner skal da også have tøj på!

Jeg har lige fået ny mobiltelefon. Det var en fødselsdagsgave fra familien, og den er super-fed! Jeg er vild med den, og meget øm overfor den. Den skal passes godt på, sådan en fin ny dims, men siden den er med overalt: på cyklen, løbeturen og i det hele taget bare allevegne, så er den jo temmelig udsat.
Derfor skyndte jeg mig at hækle sådan en lille holder til min telefon:

Mobibobimin

– Det er min Mobi-Bobi 🙂 Den er hakket/tunesisk hæklet i T'ika, der er et kabeltvundet bomuldsgarn fra Mirasol/Du Store Alpakka. Knappen er jeg vild med, et "wild heart" kan man vel kalde den..
Da min datter (10 år) så min Mobi-Bobi fik jeg straks en bestilling fra hende.. Heldigvis tager det kun et par timer at hakke/hækle Mobi-Bobi'en, så det var snart ordnet, og sådan her kom hendes til at se ud:

Mobibobitones

Min datter har jo en bror (også 10 år og forsynet med telefon), så jeg måtte jo i gang igen, denne gang med en grå-blå farve:

Mobibobiasbjoerns2

Han ville dog ikke have en hjerte-knap, så jeg foreslog ham at modellere en knap selv, af Cernit. Måske fremgår det ikke helt tydeligt på billedet, men det er en pære-knap, og den er han faktisk sluppet rigtig godt fra..
min mand har endnu ikke bestilt en, men det er måske blot et spørgsmål om tid? 😉

Opskriften har jeg forøvrigt lagt til download her.

En tanke om “Mobiltelefoner skal da også have tøj på!

  1. Is it possible to translate the pattern for the cell phone cover? i love doing tunisian and would love to do this pattern. It is so cute and practical. you have a wonderful web site.
    thanks for your time.
    Lee

Skriv et svar