Lidt mere Petrine og så en spændende jakke..

Jeg tog lige "Petrine" af for en kort bemærkning og hængte den på en gine til en foto-session. Men hillemænd, hvor er det svært at tage fornuftige billeder i dette mørke vintervejr, så indtil videre må man tage til takke med dette halv-dårlige skud..
Petrinemonetgine
Nåhr ja.. – Foldekanten midtfor på tunikaen afslører at jeg ikke har rendt rundt i den hele tiden, men bortset fra at den har været lagt sammen og transporteret i min taske er det faktisk ikke helt forkert at sige at Petrine og jeg allerede nu har udviklet et ret nært forhold.. Jeg er rigtig godt tilfreds med den.
Jeg har nu et par strikke-kits klar til salg i den viste farveholdning, "Monets Have".

Min flittige strikke-fe har jeg sat på noget af en opgave. Men hun ville selv! Det drejer sig om en helt fantastisk strikket/flettet jakke fra Noro's World of Nature vol. 26. Sådan her ser den ud i bogen. Og sådan her ser en del af bagstykket, der nu er færdigstrikket, ud:
Flettetnorojakke
Det er ikke entrelac/neverkont. Det er rent faktisk strikkede paneler, Kureyon i de lodrette og Kureyon sock i de vandrette, som flettes sammen. Den bliver vildt flot, og jeg glæder mig meget til at kunne hænge den ud i udstillingsvinduet. Strikke-feen er dog på nippet til at få små-spat over den ikke helt udførlige opskrift, kan jeg fornemme. Men jeg stoler på at hun finder ud af det – måske hjælper det hvis hun prøver at tænke lidt japansk-agtigt?.. 😉

4 responses to “Lidt mere Petrine og så en spændende jakke..

  1. Hvor er Petrine flot!
    Jeg har vist observeret din strikkefe IRL, hun bandede noget over, at hun ikke havde taget stativet til alle garnnøglerne med til strik-in.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s