Udgivet i Skriv en kommentar

En halsedisse.

Sådan en hals-ting har jeg aldrig strikket før. Men i det sidste nummer af Spin-Off var der opskrift på en rigtig fin en, ved navn Frosty Mornings Cowl. Jeg tænkte at den ville passe fint til mit håndspundne forårsgrønne merino/silke, vist i et tidligere indlæg. Jeg tænkte også at det kunne være et passende projekt til en lille hurtig SAL/KAL i Spindeforenigens regi, så det fik vi så sat i værk!

Nu er jeg så færdig med halsedissen, og sådan her ser den ud:
Frostmorgenfaerdig
Den er blevet en lille smule for bred, hvilket helt og aldeles er min egen skyld, idet jeg besluttede at strikke den en mønsterrapport bredere end opskriften sagde. Det skulle jeg så ikke have gjort. Men lækker er halsdimsen alligevel, og det er stadig lidt koldt om morgenen..

Posten kom med denne her i går:
Bronzeten2
En smuk håndten fra Etsy-shoppen "Jesh". Tenvægten er af bronze med fine små blå og grønne sten indlagt. Den spinder rigtig godt og længe, og den er rimelig tung i forhold til størrelsen, men det siger jo lidt sig selv når den er af metal. Den skal jeg nok få spundet en hel masse dejligt garn på 🙂
Bronzeten 

Apropos garn, så er der kommet nyheder i butikken. Manos del Uruguay's helt nye lacegarn ankom forleden dag, og det er ren luksus! Alpaca, silke og cashmere er det spundet af. Garnet er 2-trådet og løber 400 meter på 50 gram, så det er perfekt til fine sjaler og tørklæder, eller til at strikke sammen med et andet garn. Også i væven kunne det være flot, til tynde lækre sjaler.
Manoslacegarnkort
12 smukke håndfarvede nuancer. Prisen på garnet er kr. 109,- pr 50 gram.

Nu tilbage til dagens farveri. Jeg farver silke/alpaca-fibre i lavendel/syren nuancer, en bestilling som har måttet vente alt for længe.. Også hæklerierne skal der arbejdes videre på. Jeg er nu godt halvvejs med det store tæppe til min søde pige 🙂

Leave a Reply