Udgivet i 1 kommentar

Hækleri i glade farver!

Min datter på 10 år sad en dag for et par uger eller tre sammen med mig og surfede rundt på Ravelry. Jeg kiggede på det hav af Babette-tæpper der er blevet produceret rundt omkring i verden (Ravelry er genial til den slags med at se forskellige udgaver af et eller andet projekt) og fik jo naturligvis helt vildt meget lyst til at hækle et tilsvarende selv. Min datter syntes da egentlig godt hun kunne bruge sådan et tæppe, og så skulle det helt klart være med alle regnbuens klare, glade farver! (Hun ligner bare *så* meget sin mor hvad sådan noget angår..) Så måtte jeg jo i gang med opgaven, og sådan her ser det ud lige nu:
Tonesbabette2

Jeg er ikke halvvejs færdig endnu. Måske 40 procent. Tæppet samles i moduler der består af firkanter hæklet i forskellig størrelse. Jeg har ikke opskriften, men har lure-kigget mig frem til selve hækleteknikken på de super-gode fotos folk lægger ud (tak for det 🙂 ). Jeg har selv tegnet op hvordan jeg synes firkanterne skal arrangeres, så på den måde bliver det ikke en "rigtig" Babette Blanket, men noget der ligner rigtig meget..
Garnerne til projektet har jeg plukket ud af hylderne i GarnGalleriet, og det er 2 farveholdninger af Noro Taiyo, 4 farver Heaven's Hand og en del af de klareste farver af Peruvian Highland Wool. Der går meget garn til! Jeg skyder på at det kommer til at veje omkring 3 kilo. Det bliver et godt, varmt hyggetæppe.

Jeg spinder stadig med stor begejstring på mine lækre spindepinde fra Grippingyarn.
Spindepindmerinosilke

Her er det merino og silke i blå, grønne og gule farver der får sig noget sno! Det skal engang i fremtiden tvindes sammen med det grønne silke/merino som jeg viste i et tidligere indlæg. I baggrunden kan man spotte det seneste nummer af Spin-Off. Det kom med posten i går, og det er jo altid en festdag når der kommer et helt friskt Spin-Off, for så er der herligt inspirerende læsestof til nogle dage, og de eneste reklamer jeg holder af.. Så masser af nye behov har det med at opstå med hvert nummer der kommer!

1 tanke om “Hækleri i glade farver!

 1. Nøj! Hvor bliver det fedt.
  Jeg ville ønske, at du ville lave en udførlig vejledning til alle os hækleinvalide.
  Det er super flot!
  mange komplimenter herfra 😉
  Kh
  kristine

Leave a Reply