Udgivet i 2 kommentarer

Hyggelig Strik-In og nyt “fint” garn

Sæsonens første Strikke-eftermiddag blev afholdt i dag, lidt utraditionelt den 1. lørdag i september. Det plejer jo at være helt fast 2. lørdag i måneden, men næste lørdag skal jeg sørme til 25-års studenterjubilæum, så da er jeg lovlig undskyldt – Ih, som tiden går.
Strikin1sept10
Vi var ikke så mange i dag, men til gengæld var det rigtig hyggeligt og vi fik strikket og snakket en masse. Her er det øverst Helle og Gerda i "Noro-hjørnet", og på næste billede er det Ingelise og Anette, der er gået ombord i den gode chokoladekage henne fra Le Gateau på Klostervej.
Strikin2sept10
jeg hyggede mig med at strikke lidt på en pulsvarmer, som jeg simpelthen blev *nødt* til at påbegynde i går (ja, det var ikke med min gode vilje, for der er jo ellers rigeligt at rive i.. 😉 ) da fragtmanden kom med en dejlig bugnende kasse fra Du Store Alpakka. Deri fandt jeg, foruden de to nye Maskerade-hæfter, nr. 15 og 16, det nye alpaca/silkegarn "Fin". Og det lever virkelig op til sit navn. Elegant, blødt, glansfuldt, fint! Der er disse farver:

Fingarnkort
Blide og lækre nuancer, og både ensfarvede og håndmalede flerfarvede. Jeg kastede mig straks over et par pulsvarmere fra Maskerader 15, designet hedder "Monroe":
Monroepuls
Billedet her er fra Maskerade-hæftet – jeg er slet, slet ikke kommet så langt endnu.. Desuden har jeg valgt en lys turkis farve og tilsvarende multifarve.
Faktisk troede jeg at det var et helt andet projekt jeg ville komme til at begynde på i denne weekend, nemlig sweateren til min mand af det håndspundne spelsau-uld. Det ligger her, helt nyvasket og naturligt duftende og parat:
Spelsaugarnalt
Opskriften er også så godt som klar, så nu er det blot et spørgsmål om tid.. Ganske kort tid.

2 tanker om “Hyggelig Strik-In og nyt “fint” garn

  1. Det ser super hyggeligt ud. Ærgerligt jeg bor så langt væk, så jeg ikke kan deltage i jeres Strik-In :0(

  2. Det ser så hygglig ud…det er en skam at man bor lidt langt væk..

Leave a Reply