Udgivet i 10 kommentarer

Sejl op til månen..

"Sail to the Moon" hedder min netop færdige sweater. Den er opkaldt efter en dejlig, stille sang fra mit yndlings-band, Radiohead, lidt fordi de ottekantede moduler i den valgte farveholdning godt kan minde om måner eller andre himmellegemer.
Sailtothemoonfaerdig
Jeg er yderst tilfreds med Sail to the Moon! Den er blevet nogenlunde som jeg forestillede mig da jeg slog op til de første moduler tilbage i april 2010, selvom dengang havde jeg ikke alle de blå blomstermotiver i tankerne. Hullerne mellem modulerne viste sig dog at blive for store til at blive ignoreret, så løsningen blev hæklede motiver i mange blå Supersoft-farver.
Modulerne er strikket af Noro Silk Garden Sock. Farven (nr. s269) er desværre udgået, men der er naturligvis mange andre pragtfulde farveholdninger at vælge imellem. Den kan også strikkes i Noro Flower Bed, hvilke udvider farvemulighederne rigtig meget!
Garnforbruget blev 4 nøgler á 100 gram – plus måske 25 meter af et femte nøgle.. Jeg løb tør for garn da jeg var halvfærdig med kanterne og havde så heldigvis hamstret rigeligt af måne-farven.. 🙂
De hæklede blomster tog max. 50 gram tilsammen af forskellige blå rester. Jeg brugte som sagt SuperSoft, men andre garner i samme tykkelse vil også kunne anvendes.

Den udførlige opskrift er klar til salg i butikken. Den kan købes uden garn, til en pris af 75 kroner, men køber man garnet til den samtidig kan den fås for kr. 25,-

Sailtothemoondetalje

I sail to the moon
I spoke too soon
And how much did it cost
I was dropped from
The moonbeam
And sailed on shooting stars

Maybe you'll
Be president
But know right from wrong
Or in the flood
You'll build an Ark

And sail us to the moon
Sail us to the moon

10 tanker om “Sejl op til månen..

 1. Hvor du opfindsom og kreativ. Godt gået, den er virkelig flot og noget helt for sig selv.

 2. Smukt! Du gør mig glad..

 3. Rigtig sød model!
  Det er helt specielt med de blå rosetter.

 4. Den er da blevet lækker, de blå rosetter er en smuk måde at få liv i den.

 5. Hvor er den fin!

 6. Rigtig flot, Birthe! Jeg syr også patchwork og når jeg kigger på den, så ser jeg Snowball blokke! 🙂

 7. Meget…meget flot, den er et kunstværk. Jeg kan godt lide den.

 8. Hvor er den bare FLOT… Den er hermed tilføjet til min To-Do liste (med eller uden garn, finder jeg ud af, når jeg når dertil 🙂 )
  Kh Pia – Malmö

 9. Tak for alle jeres søde kommentarer, det varmer rigtig meget.. 🙂

 10. Hvor er den flot. Det var da en genial idé og helt unikt:)

Leave a Reply