Udgivet i Skriv en kommentar

Mere “Garn i fibersvøb”..

I denne prøve har jeg svøbt skiftevis totter/lokker af en dejlig grå uld og noget "Tequila Sunrise"-farvet kæmmet uld omkring noget sort SuperSoft-garn.
Corespinning22feb
Jeg kan ikke huske hvad det præcist er for noget gråt uld, men det er vistnok noget af det jeg havde med hjem fra Sverige da vi var på ferie derovre for snart 3 år siden. Svensk uld af ukendt race, men meget blødt, lækkert og glansfyldt! Øvelsen i dette garn gik ud på at spinde totterne omkring kernetråden uden helt at ødelægge lokkernes struktur. Om det helt lykkedes for mig er jeg usikker på, men det vil måske vise sig når jeg får garnet af spolen.
Det var vanskeligt at spinde de tykke lokker uden hele tiden at skulle hjælpe garnet både igennem piben og over krogene, hvor det ustandseligt satte sig fast. Min Ribe-rok har heller ikke specielt stor pibe og rummelige kroge, så sådan et effektgarn vil nok være nemmere at spinde på en rok der er udstyret med jumbo-flyer.
Dette garn skal selvfølgelig med til Generalforsamling i Spindeforeningen på søndag, hvor jeg forsøge at viderebringe core-spinningens hemmeligheder til resten af flokken!

Leave a Reply