Udgivet i 3 kommentarer

En Stegosaurus er født.

Stegosaurusstor
Efter at jeg for et par måneder siden strikkede Julia Zahles "Nessie" blev jeg inspireret til at lave et halstørklæde/sjal i en lignende form, men alligevel noget anderledes. Det resulterede i denne "Stegosaurus", der jo hedder sådan fordi stego'er var udstyret med takker hele vejen ned over ryggen og halen.
Stegosaurus's "krop" har jeg strikket i grå BabySilk fra Du Store Alpakka. Det er retstrikning med forkortede rækker. Eller rettere forlængede rækker. Takkerne er neverkont-teknik og her har jeg anvendt det lækre Noro Silk Garden Sock.
Stegosaurusclose
En opskrift er undervejs..

3 tanker om “En Stegosaurus er født.

  1. Meget flot, glæder mig til opskrift

  2. Meget flot. Jeg glæder mig også til opskriften!!

  3. Wauv – rigtigt flot. Hvad med blusen under? Kan der købes kit til den?

Leave a Reply