Udgivet i Skriv en kommentar

Fiberfantasier

Jeg farver på livet løs for at holde burtikkens hylder pænt fyldt op. Sidste uge farvede jeg en portion "Aborre" på Bluefaced Leicester, shetland og merino/bambus, og en portion "Stedmoder" på bfl, shetland og alpaca. Det er godt nok længe længe siden jeg sidst farvede "Stedmoder". Det er faktisk en rigtig flot farveholdning, hvis jeg selv skal sige det.. 😉
Stedmoderuldhjul
Engang strikkede jeg et par vanter til min datter af silke/uld-garn i den farve. De var rigtig fine, men jo forlængst for små (og væk, tænker jeg også, i hvert fald den ene..) Og Mette har lavet et smukt Feather-and-Fan sjal, hvor hun har spundet en tråd i Stedmoder og en tråd i oatmeal bfl og tvundet sammen. Kan ses ovre på Ravelry.

Jeg er også gået i krig med at karte til butikken. Kartede batts er skønne at spinde, og batts'ene er perfekte til at få puttet lidt luksus-fibre ind i garnet: silkefibre og -noils, lidt farvet alpaca eller rå uldkrøller er super at karte med ind sammen med basis-ulden. Jeg har foreløbig lavet disse to portioner, der er til salg:
Kartedefibre14sept
Her er det hovedsaligt merino, men med lidt silke og håndfarvet bfl. Der er 100 gram fordelt på 3 batts, til 90 kroner. Samme mængde og pris for dette her:
Kartedefibre15sept
(Billedet er lidt for lyst). Igen merino som basis og med ca. 10 % sort alpaca. I dag vil jeg karte noget rødt, tror jeg.. 😉 – Men jeg tager også gerne imod ønsker/bestillinger.

Leave a Reply