Lange underhylere.

Vi kunne også bare kalde dem leggings. Stribede, bløde og lækre leggings, der bliver rigtig gode under skørtet når det bliver koldt.
Leggingsbenop25okt11
Egentlig strikkede jeg dem sidste efterår, men de passede helt vildt dårligt bagtil. Det syntes jeg var rigtig træls, så de fik lov at ligge, selvom de ville have været helt perfekte sidste vinter med den kulde… Men nu har jeg så endelig fået dem fikset: trævlet et stykke op, regnet lidt om og strikket op igen. Nu er de som de skal være! Kom an, vinter..
Leggingsforfra25okt11
De er strikket i Crazy Zauberball i to farveholdninger, "Flussbett" og "Schokoladeseite". 3 omgange med hvert nøgle, hvilket gav et totlt uforudsigeligt stribemønster. De 2 farveholdninger har en del fælles nuancer, og det synes jeg giver et interessant resultat.
Jeg lokkede min dreng til at snuppe et par billeder for lidt siden ude på terrassen. Nogen af dem kunne bruges. Her kommer de snapshots som cencuren godkendte..:
Leggingsbagfra25okt11

Leggingssiddende25okt11

Leggingsnumse25okt11

8 responses to “Lange underhylere.

  1. Nej hvor er de fantastiske. Det har jeg aldrig tænkt på, men de skal da overvejes. især fordi jeg faktisk ikke kan få leggings lange nok.
    Har du brugt en opskrift?
    Knus Elsebeth

  2. Tak, allesammen 🙂
    Karin, jeg har taget hul på 4 nøgler Zauberball, 2 af hver farve. Men der er ret meget tilovers, så jeg tror forbruget er under 300 gram.
    Jeg har strikket efter Elizabeth Zimmermann’s instruktioner, som jeg fandt i hendes Almanak-bog. Knitter’s Almanac, hedder den vistnok. Det er en generisk opskrift, baseret på en række individuelle mål og strikkefasthed, ganske enkelt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s