Udgivet i 8 kommentarer

Lange underhylere.

Vi kunne også bare kalde dem leggings. Stribede, bløde og lækre leggings, der bliver rigtig gode under skørtet når det bliver koldt.
Leggingsbenop25okt11
Egentlig strikkede jeg dem sidste efterår, men de passede helt vildt dårligt bagtil. Det syntes jeg var rigtig træls, så de fik lov at ligge, selvom de ville have været helt perfekte sidste vinter med den kulde… Men nu har jeg så endelig fået dem fikset: trævlet et stykke op, regnet lidt om og strikket op igen. Nu er de som de skal være! Kom an, vinter..
Leggingsforfra25okt11
De er strikket i Crazy Zauberball i to farveholdninger, "Flussbett" og "Schokoladeseite". 3 omgange med hvert nøgle, hvilket gav et totlt uforudsigeligt stribemønster. De 2 farveholdninger har en del fælles nuancer, og det synes jeg giver et interessant resultat.
Jeg lokkede min dreng til at snuppe et par billeder for lidt siden ude på terrassen. Nogen af dem kunne bruges. Her kommer de snapshots som cencuren godkendte..:
Leggingsbagfra25okt11

Leggingssiddende25okt11

Leggingsnumse25okt11

8 tanker om “Lange underhylere.

 1. Se er både flotte og ser svært behagelige ud.

 2. nöj, hvor er de seje, og sikkert lækkert varme også.
  kh.fra Island
  Frida

 3. Nej hvor er de fantastiske. Det har jeg aldrig tænkt på, men de skal da overvejes. især fordi jeg faktisk ikke kan få leggings lange nok.
  Har du brugt en opskrift?
  Knus Elsebeth

 4. Ej hvor er de fede. Sådan et par kunne da snildt komme på min ønskeliste.

 5. WOW! De er da for vildt fede. Målløs!

 6. De er godt nok søde, men jeg tro ikke de kan gøre ret meget godt for min Fru Pigalopp figur.

 7. Hvor er de bare for seje Birthe!!!!! Hvor meget garn har du brugt ialt? Knus

 8. Tak, allesammen 🙂
  Karin, jeg har taget hul på 4 nøgler Zauberball, 2 af hver farve. Men der er ret meget tilovers, så jeg tror forbruget er under 300 gram.
  Jeg har strikket efter Elizabeth Zimmermann’s instruktioner, som jeg fandt i hendes Almanak-bog. Knitter’s Almanac, hedder den vistnok. Det er en generisk opskrift, baseret på en række individuelle mål og strikkefasthed, ganske enkelt.

Leave a Reply