Udgivet i 3 kommentarer

Fiberfest i støbeskeen.

Madam Munch, Spindeforeningen og jeg er i fuld gang med at pusle detaljerne på plads til Forårets Fedeste FiberFest – den på Mølleskolen i Ry d. 10. marts 🙂
Webforsidescreendump
Hjemmesiden er lige nu ved at blive fyldt op med info om de mange spændende workshops (9 forskellige!) med navne som f.eks. Annette Danielsen og Charlotte Kaae. Tilmeldingen er endnu ikke åben, men det er et spørgsmål om ganske kort tid før man kan vælge sig en eller to inspirerende workshops ud.
Udover dette kører ligesom sidst den Åbne Strikkecafé, hvor vi håber at kunne alle tilbyde disse indslag, i form af demo'er: Begynderstrik 9-1-1, Grannysquare-hækling, Magic Loop og håndtensspinding. Dette er ikke 100% på plads endnu – men næsten.. 90%. 🙂
Mange salgsboder og stande får vi også. Der kan f.eks nævnes Karin Bech Hansens fantastiske plantefarvede garner, Fru Nielsens upcycling-tasker og naturligvis GarnGalleriet..

Stay tuned på FiberFestens hjemmeside og på FaceBook. Opdatering sker løbende, og så hurtigt som muligt.

 

3 tanker om “Fiberfest i støbeskeen.

  1. Glæder mig allerede ;o)

  2. Jeg kan næsten ikke vente det var bare så hyggeligt sidste år. En stor oplevelse med så mange glade madammer på et sted. knus

  3. Wee, jeg bliver simpelthen også nødt til at tage med i år 🙂 Vil vildt gerne på især Hanne Pjedsteds workshop, det ser så spændende ud 🙂 Kan man tilmelde sig nyhedsbrev el rssfeed så man kan sidde klar på tasterne? 🙂

Leave a Reply