Udgivet i Skriv en kommentar

Wanted: Sokker uden huller.

Der er gået hul i mange af mine hjemmestrikkede sokker, og jeg gider ærlig talt ikke rigtig stoppe dem. Jo, måske mine gamle yndlingssokker i håndspundet marsk-uld bliver repareret på, eller også laver jeg dem om til barfodsgaloscher.. Men ellers vil jeg hellere strikke nye, friske sokker!
I bogen "Think outside the Sox" er der et par sokker som er meget smukke og enkle og som jeg længe har haft kig på (der er forøvrigt flere, men de kommer jo så nok senere..). Mønsteret hedder "Dreamin' of Tulips" og er som skabt til at få bugt med resterne. Så jeg har samlet hvad der blev tilovers af det håndspundne BFL-garn til tunikaen "Katherine of Aragon" – den strikkede jeg for et par år eller tre siden – og laver dem nu til sokker med smukt farveforløb:
Tulipantaasokker
Jeg har lige drejet hælen, så nu kører det ligeud indtil tæerne skal strikkes. De får hver sin farve, naturligvis. De bliver ræddi fede 🙂

Jeg er lige blevet færdig med en lille ting, forresten. Dette multifarvede Helix-tørklæde (opskrift fra Spin-Off Magazine):
Multihelix2
Jeg er ikke vildt begejstret for resultatet. Det er smule for voldsomt, strikket i for kraftigt garn til at flæserne kommer ordentligt til deres ret. Jeg har brugt en lang række af forskellige håndspundne rester og og småbundter fra prøvespindinger, og selve udseendet og farveforløbene synes jeg er blevet okay. Bare for tykke garner til modellen. Når det engang bliver koldt nok vil jeg bruge det. Det er et *varmt* halstørklæde!..

 

Leave a Reply