Udgivet i 2 kommentarer

Nyt! Økologisk bomuldsgarn

Forleden dag kom der en kasse til mig nede i butikken. En kasse med et dejligt indhold, nemlig 7 farver af Alba, et økologisk bomuldsgarn.
Der findes mange flere farver end syv, men en lille butik er nødt til at starte i det små .. Der kommer sikkert flere farver til senere, men foreløbig pynter de udvalgte Alba-farver da fint på hylden.

Alba. Øko-bomuld, blødt og bæredygtigt :-)
Alba. Øko-bomuld, blødt og bæredygtigt 🙂

Jeg greb straks et nøgle Alba i råhvid og slog op til en vaskeklud. Opskriften har jeg fundet på FB-gruppen “Bittamis Design for strikkelystne”. Det er en norsk gruppe, dedikeret til Bitta Mikkelborgs designs. Lige nu kører der en klude-strik-along, hvor der bliver uploadet en ny opskrift hver uge. I 5 uger, tror jeg nok.
Jeg har jo næsten lige (takket være Gerda) opdaget gruppen, så jeg har indtil videre kun lavet denne ene klud. Den hedder “Twin Peaks” og det var et fornøjeligt stykke strikketøj. Sådan her ser resultatet ud:
"Twin Peaks" øko-vaskeklud i Alba. Sæben er hjemmelavet (af mig) og indeholder gode sager som citronmelisse, persille og citrusduft. Neglebørsten er også dansk håndværk, lavet af en børstenbinder fra Randers-egnen.
“Twin Peaks” øko-vaskeklud i Alba. Sæben er hjemmelavet (af mig) og indeholder gode sager som citronmelisse, persille og citrusduft. Neglebørsten er også dansk håndværk, lavet af en børstenbinder fra Randers-egnen.

Alba, økologisk dyrket bomuld, ligger i 50 grams nøgler. Løbelængden er 160 meter, og det strikkes på pind 3 – 3,5 mm. Pris kr 36,- pr. nøgle.
Kom gerne og se det i butikken i Gl. Rye eller i webshoppen. 🙂

2 tanker om “Nyt! Økologisk bomuldsgarn

 1. Hej med dig,
  har du kontakt info på børstebinderen fra Randersegnen?
  Mange hilsner,
  Pia

  1. Hej Pia. Nej, desværre. Jeg har haft hans kort, men det er et par år siden .. Mon ikke han kan googles?
   Hav en god dag! 🙂 Hilsen Birthe

Leave a Reply