Udgivet i 6 kommentarer

Færdige babyvikler!

Babyviklerne er nu helt færdige: vasket, strøget, opsømmet, strøget igen, fotograferet og lagt i shoppen.
Jeg er tilfreds!

Smaragdgrøn vikle, 71 x 411 cm.
Smaragdgrøn vikle, 71 x 411 cm.

Smaragdgrøn vikle. 280 g/m2
Smaragdgrøn vikle. 280 g/m2
Blå vikle, 71 x 413 cm
Blå vikle, 71 x 413 cm

Blå vikle. 280 gram/m2
Blå vikle. 280 gram/m2

Jeg er nu *så* klar til at begynde arbejdet med næste væveprojekt: babyvikler igen, denne gang på en trend af varme farver: brændt orange, gule nuancer, brunlige. Og et nyt (for mig) og spændende vævemønster!

6 tanker om “Færdige babyvikler!

 1. Woaw den blå er fantastisk.

  1. Tusind tak, Ann 🙂

   1. Jeg tænkte over har du haft nogle testere af dine vikler? Som jeg forstår det er du lige startet med at lave vikler?
    Og evt andbefaler fra erfarne vikle testere/brugere?
    Mvh

 2. Hej Ann. Tak for din besked. Det er helt rigtigt, jeg er først for nylig begyndt at væve babyvikler. Desværre har jeg ikke haft mulighed for at teste dem “i virkelighedens verden”. Men jeg har naturligvis studeret alle specifikationer vedrørende kvalitet, størrelser, stoftæthed o.s.v. Jeg har vævet i næsten 20 år og føler mig fuldt rustet til opgaven 🙂

 3. Hej Birthe
  Jeg skal være farmor og vil gerne i gang med at lave en babyvikle. Vil du fortælle, hvilket garn, du har brugt og hvilken tæthed på væven både i trend og islæt?

  1. Hej Birgit. Tillykke med det! 🙂
   Jeg har brugt bomuld 8/2, men jeg kan desværre ikke huske tætheden. 10 eller 12 tråde pr cm – jeg tror 12.
   God fornøjelse med vævningen!

Leave a Reply