Udgivet i Skriv en kommentar

“The Force is Strong With This One”

Citatet er fra en StarWars-film, “Episode IV: A New Hope”. Det er Darth Wader, der i luftkamp forsøger at skyde Luke Skywalkers fighter ned, og han mærker The Force – Kraften – flyde fra sin modstander, sin egen søn ..

Her i huset i skovkanten er vi vilde med StarWars-sagaen. Så vilde, at vi sidste år planlagde en hel lille serie af StarWars-farver til mine fibre – og jeg havde dem klar til FiberFesten i Ry ’18. De første 4 i kollektionen var “Master Yoda”, Gungan City”, “The Dark Side” og “Pod Racer”, og jeg skrev lidt om dem i dette indlæg.

Der har som bekendt lige været FiberFest i Ry igen (i går, d. 9/3), og naturligvis skulle vi – i bedste filmsaga-stil – have et par nye StarWars-farver klar! Det blev til 3 helt nye farveholdninger, inspireret af personer, steder eller scener i filmene.

TUSINDÅRSFALKEN

Et rumskib ejet af Han Solo, der også er kaptajn på skibet. 2. piloten er wookien Chewbacca.

TATOOINE

Ørken-planet beliggende i “Outer Rim”. Her vokser Luke Skywalker op hos sin plejefamilie. Scenen er en solnedgang (dobbelt) set fra hans families gård.

QUEEN AMIDALA

Også kendt som Padme. Hun er Luke og Leia Skywalkers mor og regent på planeten Naboo.

Jeg håber at I tager godt imod de nye farver ..
Det er min overbevisning at vi i løbet af det næste års tid får brygget nogle flere StarWars-farver sammen – der er jo materiale til rigtig mange interessante farveholdninger i de 9 fabelagtige rum-eventyrfilm. Indtil da ..

.. May The Force Be With You ..



Leave a Reply