Udgivet i 1 kommentar

Prøvespinding af Silk Carrier Rods-fibre

Scrspinding

Silkefibrene er endelig blevet tørre, og i aftes prøve-kartede jeg lige en lille håndfuld og spandt det på min grønne sten-ten. Fibrene er ind imellem meget korte og tenen måtte et par ture ned og hilse på gulvet, på den hårde måde.. Men garnet bliver fint, lidt rustikt som bourettesilke.
Jeg tror næste forsøg skal være sammenkartning med noget uld, i fifty/fifty forhold, tænker jeg.
– Jeg vil også lige vise det bambus jeg spinder (på samme grønne ten) sådan lidt efter lidt:
Bambusgarn

Karin har farvet fibrene i disse fine rosen-farver, og jeg spinder det sådan lidt ad-hoc. En tenfuld ad gangen, som jeg så laver til 2-trådet ved at tage hver ende af tråden og tvinde sammen.
Jeg hækler oldemors-firkanter af bambusgarnet. Hvad det skal ende op i er ikke afgjort endnu, men jeg har foreløbig en idé om en slags sommertop.

1 tanke om “Prøvespinding af Silk Carrier Rods-fibre

  1. Nej hvor ser begge garner flotte ud, Birthe. Bare det nu går godt med din ten – mine kysser osse indimellem gulvbrædderne, og det ER altså med en vis risiko. Jeg er begyndt at lægge et tæppe under – så går det ikke helt så galt, når jeg “bøffer”.
    Nu kan jeg altså snart ikke vente mere – er det ikke snart den 28.??????
    Knus fra en SNOT-forkølet Karin

Leave a Reply