At spinde alpaca

Det gik op for mig for et stykke tid siden at der plejer at være noget andet blandet sammen med alpaca-fibrene som jeg spinder. Uld, for det meste. Eller silke (hvilket forøvrigt er vildt lækkert!). Så da jeg alligevel skulle farve en portion 100% baby-alpaca i Glittertind-paletten til Bente B, lavede jeg også lige lidt til mig selv at lege med..
Alpacapaabosworth

Disse fibre er en drøm at spinde – det flyder ganske let, og min Bosworth Midi er ikke længe om at blive fyldt.. Hvad garnet skal bruges til ved jeg som sædvanligt ikke endnu. Jeg har ikke engang besluttet om det skal tvindes eller bruges som 1-trådet – eller måske indgå i et eller andet vildt effektgarn?

2 responses to “At spinde alpaca

  1. Åh ja, du får da godt nok spundet noget garn på håndten i øjeblikket, hva´??? Du har fuldkommen ret, alpaca bliver MEGA-LÆKKERT, når der er lidt silke blandet i. Men osse rå-alpaca er lækkert at spinde – jeg har noget med til GF;-))
    Knus Karin

  2. Joh – på håndten er det så nemt liiige at gå i gang med lidt nyt, lidt småt..
    Spændende med den rå alpacauld, Karin! Du forstår som altid at friste.. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s