Udgivet i 1 kommentar

En slags status.

Engang imellem bør man forsøge at skabe sig et overblik. Bare sådan lige for at tage en pejling på hvor man lige nu befinder sig i sit kreative liv og hvor man er på vej hen – og ikke mindst hvor meget tid og energi man har ude og svømme i diverse projekter..
Imidlertid er der ingen som helst chance for at jeg kan skabe mig et fuldt overblik sådan lige på en studs, så derfor vil jeg opstille en form for Top 10 over de projekter jeg arbejder på for tiden (eller som jeg har haft i gang/i tankerne i den nærmeste fortid)..
De mest aktuelle først:
1. T-shirten.
– Dette projekt er jo netop søsat. Jeg spinder silkegarnet og strikker løbende.
2. Spinding af spelsau-uld med henblik på at strikke en sweater til manden.
– Jeg er næsten færdig med at spinde det grå garn, mangler kun omtrent en spolefuld mere, samt at tvinde det. Tilbage står kartning og spinding af den hvide portion. Jeg er altså ca. halvvejs i spindeprojektet.
Spelsau25juli09
3. Odderholm.
– Denne sweater i håndspundet garn startede jeg på sidste sommer. Garnet til for- og bagstykke har jeg farvet selv og spundet på håndten. Det er blue faced leicester-uld, merino-uld og silke. Til ærmerne bruger jeg Faerytale fra Du Store Alpakka.
Odderholm25juli09
Første ærme blev jeg færdig med i aftes. Så her har jeg ligefrem et projekt der næsten er færdigt, hurra!
4. Verdens Kedeligste Vest.
– Jeg har ingen billeder af dette projekt, der er en bestilling fra en kunde på en kopi af en elsket, men slidt, vest. Helt traditionel glatstrikket herrevest med ribkanter. Ensfarvet brun uld. Pind 3. Gab..
5. Petrine i voksenstørrelse.
– Pigetunikaen strikker jeg her op i størrelse ca. dame-medium, og jeg er godt halvvejs.
6. Hørgarn.
– Spinding af hørgarn som jeg vil bruge som trend i min billedvæv. Engang. Jeg er stadig på første spole..
7. Tids-sweateren.
– Det er længe siden jeg havde dette strikketøj og stopuret fremme! Men det ligger klar lige i nærheden og mangler da vist kun cirka halvandet ærme..
8. Slåensø.
– En fuldmønstret fair-isle sweater i SuperSoft. Tiltænkt min mand, og omtrent halvfærdig.
9. Det røde Kunde-halstørklæde.
– Mine kunder har strikket halstørklædet af diverse rødlige garner, og det er sådan set færdigt. Jeg skal ordne enderne og kanterne og så udtrække den heldige vinder blandt alle strikkerne!
10. Langstrømper i Noro Kureyon Sock.
– Jeg er stadig ved strømpe nr. 1.

Dette repræsenterer toppen af mit projekt-isbjerg. Nu har jeg i sinde lige så stille at barbere toppen ned, så andre dele af isbjerget dukker frem over overfladen! Altså: 3 projekter skal væk, færdiggøres. Så bliver der plads til 2 andre af de gamle og glemte, samt et helt nyt! Det er planen, og nu vil jeg gøre noget ved den! Faktisk bliver det helt spændende at se hvad der dukker frem.. 🙂

1 tanke om “En slags status.

  1. uh, det lyder spændende, jeg fölger med i udviklingen af listen.
    kh.fra Island
    Frida

Leave a Reply