Udgivet i Skriv en kommentar

Tid til Strik-In igen!

Uha, det var længe siden sidst. Men endelig blev det i dag tid til denne sæsons første Strik-In. Der var som sædvanligt fuld hus, 15 glade og søde strikkevenner! For en gangs skyld huskede jeg at tage lidt billeder i løbet af dagen, men allerede længe før det væltede ind med de strikkende og snakkende damer måtte kameraet i brug. Posten kom nemlig og afleverede dette her:
Wollmeisegarn
10 fantastiske bundter håndfarvet Wollmeise-garn! Jeg var så heldig at fange en update på Wollmeises hjemmeside i sidste uge og købte 2 "lykkeposer" med strømpegarn. Smukke, intense farver. Jeg føler mig meget heldig, og trænger tilfældigvis til friske, nye sokker i varme farver.. 🙂

Men tilbage til Strik-In. Det var mest "gamle kendinge" der var her i dag, men der var dog også et nyt friskt pust ovre østfra, i form af Susan, der her ses sammen med Jette.
Strikinjettesusan
Her har vi Dorthe, der har gang i noget shopping. Hun var ved at udvikle et tæt emotionelt bånd til noget shetlands-tweed som jeg har på udsalg, så hun *måtte* bare have det med sig hjem..
Strikindorthe
– Og herunder har vi Heidi, der også fik noget med sig hjem:
Strikinheidi
– Nemlig det røde kunde-halstørklæde, som hun blev den heldige vinder af i lodtrækningen for et par måneder siden. En glad vinder, der da også allerede har lagt billet ind på det næste kunde-halstørklæde. Det bliver blåt, og her er det Ida, der strikker lidt på det:
Strikinida
– Det skal blive interessant at se om det igen bliver Heidi der løber af med gevinsten. Det plejer jo ligesom at være tilfældet (der kan jo nævnes i flæng: en garnpakke til havnestrik, det blå slumretæppe..) men lad os se, der er mange om lodderne allerede!
Men dette fremtidige grønne tæppe vinder hun i hvert fald ikke:
Strikinfirkanter
Det står hun nemlig selv for.. Der mangler stadig mange grønne firkanter med (en eller anden form for) tværgående stribemønstre, så hvis man har lyst kan man sagtens nå at være med i konkurrencen. Firkanterne skal være enten 15 x 15 eller 15 x 30 cm, og uldne, grønne og tværstribede.

Der var andre spændende projekter på bordet i dag. Ida viste os sit næsten færdige Fugle-sjal. Himmel, hvor bliver det smukt!
Strikinidasfuglesjal
Mønsteret i fuglesjalet er tegnet af den amerikanske tekstilkunstner Sarah Swett (vist i bogen "Knitting in America"), og sælges nu i kitform af Cristel Seyfarth. Jeg er personligt lidt i tvivl om det med rettighederne til designet, men under alle omstændigheder er det fantastisk smukt!
Strikinbentesgnom
Og her er Bentes Gnom. En af 40 styks gnomer i forskellige farver, som hun strikker som del af et projekt som strikkeforeningen "Seriøst Strik For Sjov" har sat i gang. Den er rigtig sød..

Nu kalder sofaen på mig, kan jeg høre! Måske får jeg lov til at se Barnaby i "Midsomer Murders" i aften (yay!) og så bliver det jo nok ikke lige lace-strikkeprojektet der skal akkompagnere TV-kiggeriet, men noget lidt mindre koncentrationskrævende..

Leave a Reply