En hæklet Noro-vest

Sådan en lille ting hér kan da ikke tage så frygtelig lang tid at lave..
NoroY852
– eller hvad? Der er godt nok mange små blomster at hækle, men til gengæld kan man nå mange på kort tid. Jeg har kun et enkelt problem med hensyn til denne skønhedsåbenbaring af en hæklet vest, og det er at jeg ikke rigtig har fået fingrene i opskriften endnu.. Ikke at det har afholdt mig i så småt at gå i gang:
Startnoroblomstervest
Det er nemlig sådan at opskriften findes i en helt ny Noro-bog, "The World of Nature – vol. 26", og den så jeg for første gang i søndags da jeg var til garn-messe hos min leverandør. Bogen er naturligvis bestilt hjem, men jeg har den jo ikke endnu, så jeg tog lige et par hurtige notater fra bogen i søndags på messen. Bare for ligesom at kunne gå i gang med hæklerierne.

Til vesten bruges Noro Kureyon Sock, og jeg bruger farve S185, hvilket er den farveholdning jeg tror er brugt til vesten på billedet fra Noro-bogen. Nu håber jeg bare at jeg gør det nogenlunde rigtigt og at bogen snart bliver leveret.. 🙂

I mellemtiden er jeg faktisk blevet færdig med det første ærme til Det Tyrkiske Gitterværk, og er i gang med det andet. Hu-hej, hvor det går, den sweater kan jo snart være færdig! Men det er vel heller ikke for tidligt – jeg startede på den tilbage i 1999, måske endda 98..

One response to “En hæklet Noro-vest

  1. Du er så optimistisk, jeg ville syntes det er et stort arbejde, med alle de små blomster.
    Jeg kom i går forbi en Noa Noa butik og kom til, at tænke på dig, dine farver og stil ligner lidt, dem som jeg så i butikken, så flotte.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s