Udgivet i 1 kommentar

Der blev vanter – Hurra!

Hurraluffer1
Jeg er meget glad for disse luffer – de er dejlig varme – så undlad venligst at kommentere på at jeg har snoet en af snoningerne den gale vej..
Hurraluffer2
Der gik kun det ene bundt (50 gram) af mit håndspundne merino/bfl/angora-garn til vanterne, så der er jo rigeligt til et matchende pandebånd også. Vi behøver endnu et pandebånd her i huset. Mindst et mere, for vi har kun et enkelt som det er nu, og der er rift om det.. Det er et ca. 20 år gammelt pandebånd som jeg strikkede af strømpegarn, og det fungerer bare så fint under cykelhjelmen eller på løbeturen her i den kolde vintertid.
Hvis jeg tager mig sammen kan det ligefrem være at det lykkes mig at strikke et pandebånd med rigtigt drejede snoninger!

1 tanke om “Der blev vanter – Hurra!

  1. De er fine…og det nummer med den forkert drejede snoning lavede jeg på en stor sweater. Nøj, hvor var jeg irriteret… Så jeg er da glad for at det ikke kun er mig, der laver den slags! ;O)

Leave a Reply