Udgivet i Skriv en kommentar

Tunesisk hækletøj

Så kan jeg præsentere endnu en færdig sag. En lille en denne gang, men ikke destro mindre:
Tunesiskvest17feb
En vest i håndmalet BabySilk passende til et 12 – 18 måneders barn. Teknikken er tunesisk hækling (eller hakning, som det også kaldes). Det er en spændende og lidt anderledes hækleteknik der ikke bruges så meget, hvilket er ret synd da det hakkede giver en meget smuk overflade der kan minde om vævet stof.
Jeg skal holde workshop i tunesisk hækling i næste uge, og måske igen ugen efter, så derfor skulle jeg lige skynde mig at have noget klar som jeg kan vise frem..
Et detaljebillede giver et bedre indtryk af strukturen med de karakteristiske lodrette lænker:
Tunesiskdetalje
Små ovale perlemorsknapper passer rigtig fint. Det er da lidt nuttet, ikk' ?..

Leave a Reply