Udgivet i 4 kommentarer

Startitis

Det var jo det der ikke måtte ske. Et anfald af startitis har vist indfundet sig. Men det *er* nu svært at holde sig i skindet når der sådan kommer en hel kasse fuld af de nye Noro-garner dumpende ind i butikken.. Furin og Taiyo. Det er begge garner med indhold af bomuld og silke, altså en slags sommergarner. Furin passer til pind 4 – 5 og Taiyo er en smule tykkere og passer til pind 4½ til 5½.
Jeg greb et nøgle Taiyo og slog fluks op til en skøn jakke fra Jenny Watson-bogen "Noro flowers". Er ikke kommet så langt endnu, men farverne spiller allerede deres deres smukke musik:
Taiyojakke1
Det er altså svært at modstå så fantastiske farver, og garnet er en fryd at strikke med. Jeg har allerede hovedet fuld at idéer til nye modeller.

Kan man mon blive vaccineret mod det dér startitis-syndrom??

4 tanker om “Startitis

 1. Godmorgen Birthe
  Hvis man kan vaccineres må du godt bestille tid til mig også. Puha jeg har da godtnok også gang i Mange ting. Mænd der Bliver jo hele tiden noget færdigt.
  Birthe Hvilken tendens skal på en gobelinvæv, – Er det fiskegarn? og Hvor lang og Hvor opdrættet. Til SA Vil jeg vupti lige lave en tendens til dig. Så du kan Starte et nyt projekt tihi. Knus jette

 2. Hvad er det lige Computeren laver jeg skrev det rigtigt
  du får den lige igen det var trenden Hvor lang og bred Hvor skal den VAERE og Hvilken garntype, – så laver jeg lige en tendens, – hvis det er fiskegarn Så här jeg Jorden Rundt 100 gange
  knus jette

 3. Nej hjælp mig, hvor køber jeg dog de smukke russiske tene, eller bare en for at prøve, er de dyre?
  Hilsen den nysgerrige!

 4. Kirsten, de russiske tene har jeg købt hos i USA hos GrippingYarn – http://www.grippingyarn.com/node/3 – Lisa C laver dem selv, det er smukt håndværk. Du må se hendes hjemmeside for priser o.s.v.
  Men pas på – det er stærkt vanedannende!!

Leave a Reply