Sommer-sokker

Zaubersokker1
Så blev jeg færdig med sokkerne i butikkens nye garn: Zauberball Crazy. Dejlige sokker, men nu lige varmt nok til at have dem på i dag. Jeg synes de er ret fine med det lille ternede mønster, der nogle steder træder tydeligt frem og andre steder helt forsvinder. Jeg har strikket med begge ender af garnnøglet, og ikke på nogen måde snydt med farverne.. Den ene sok er betydeligt hvidere end den anden, men ellers er de rimelig nemt genkendelige som par. (Note til mig selv: Husk nu at der skal kasseres et af de gennemhullede par).
Zaubersokker
Strikningen gik rimelig hurtigt, nok til dels fordi det var spændende at se hvor ens/forskellige de to sokker ville ende med at blive. Ellers har jeg det jo nogen gange med kun at få strikket en sok – nr. to er ofte lidt kedelig..
Zaubersokker3
Og hvad så nu? Stribede zaubersokker, måske? Eller med zig-zag. Og fingerhandsker der matcher. Det bliver vel vinter engang.

3 responses to “Sommer-sokker

  1. Hvor er det bare nogen fine sokker, du har begået Birthe;-) Jeg får helt lyst til at lægge ALT andet tilside og begynde på et tilsvarende par. Men det går altså ikke! Og vejret er da iøvrigt LIGE til sådan et par lune sokker, jeg synes ikke, det er spor for varmt i øjeblikket. Weekendknus fra mig;-))

  2. De er skønne og fint er det med de firkanter.
    OG så går JEG altså også i uldne sokker hver morgen og aften – der er så koldt på gulvet, når gulvvarmen er slukket.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s