Udgivet i Skriv en kommentar

Løbetid

Denne lækre sommertop fra Geilsk er bare helt suveræn! Jeg blev færdig med den i går og hev den på med det samme:
Loebetidforfra
Med de strategisk velplacerede løbemaske-riller er det en sød og lidt pikant sommerbluse. Dejlig at have på i den bløde bomuld/uld-blanding. Der er også løbemasker bagpå:
Loebetidbagfra

Nu hænger "Løbetid" på en gine i butikken, hvor den kan beses, befamles og prøves. Der er naturligvis kits til salg i diverse farver. Størrelserne hedder Small (som jeg har strikket), Medium og Large.

Det er ferietid fra i aften (hurra!!) og jeg er ved at finde feriestrikketøj frem. Det bliver et par Zauberball strømper med bølgemønster og så vil jeg strikke videre på modul-sweateren "Sail to the Moon". Der kommer også lidt spinderi med over på Solskinsøen, sansynligvis det BFL-sokkegarn jeg er ved at spinde på min Spindlewood håndten. Mangler bare den sidste ten-fuld (ud af fire), så er der temmelig sikkert nok til et par farvestrålende håndspundne sokker!

Hjemme i stuen står gobelinvæven med trend, skitse og påbegyndt vævning. Jeg er så småt i gang med det sjove, selve vævningen af motivet. Men det er svært, og en del af processen består af at studere de udmærkede lærebøger jeg har lånt på biblioteket. Og så kigge på mine farveskitser af motivet, og forsøge at finde de rigtige farver garn af væve med. Det går langsomt, men sjovt er det i hvert fald! Billeder af "kunstværket" kommer senere, når det er skredet lidt mere fremad.

Leave a Reply