Udgivet i Skriv en kommentar

Noget nyt – igen!!

Uforbederlig, det er hvad jeg er. Til mit forsvar vil jeg fremføre at jeg, samtidig med at jeg kaster mig hovedkuls ud i et nyt spændende projekt, også strikker/hækler videre på de "gamle"..

Jeg vil ikke fortælle særlig meget om mit nye strikkeeventyr endnu, bortset fra at det er noget med modul-strik. Og her er da også et lille foto af den spæde start:
Modulstrikning
– Det eneste jeg vil sige er at denne her sag måske skal med i en udgivelse som jeg arbejder på. Mere om det senere, når der er noget mere "kød på".

Her på søndag afholdes det årlige Historiske Møllemarked i vores lille by. Jeg stiller op på møllepladsen som sædvanligt med rok, håndten, uld, plantefarvet garn og hvad dertil hører. Jeg tænker at jeg vil farve en grydefuld garn med rejnfan, og ellers vil jeg stå og spinde og snakke hyggeligt med gæsterne. Og så håber jeg Hanne kommer og holder mig med selskab i boden med sin rok.. Og at det bliver hæderligt vejr.

Leave a Reply