Skuffende farver og en færdig ting.

Mit stinkende farvebad fra i går gav desværre ikke noget der overhovedet minder om lilla nuancer. Ret skuffende, men jeg må jo bare prøve igen. Måske var badet slet ikke gæret tilstrækkeligt?
Skuffendefarver
Her hænger det og er nået at blive næsten fuldstændig tørt i det varme sensommervejr i dag. Til højre det der skulle have været lilla-agtigt: på ubejdset garn. I midten et bundt bejdset med alun og vinsten. Til venstre et mini-bundt, også ubejdset, men farvet for anden gang. Kedeligt brunt er det blevet, det var ellers en noget pænere rødbrun i forvejen. Så det var ikke rigtig nogen success. Hrmmf.

Men jeg har da også noget pænt at vise, et lille restegarns-projekt som jeg knaldede af i sidste uge:
Pulsvarmeretones
Lækre pulsvarmere til min søde datter. De er strikket stribevis med Noro Flower Bed og DSA's nye Hverdagsgarn. På et tidspunkt, sikkert snart, bliver det koldt nok til at hun kan bruge dem når hun cykler til skole. Indtil da nyder vi det usædvanligt varme septembervejr 🙂

One response to “Skuffende farver og en færdig ting.

  1. Hej Garngale. Hvor sjovt at blive mindet om det magiske ved garnfarvning. Det er godt nok længe siden jeg har prøvet, så jeg har ingen gode råd på lager, men huske tydelig spændingen. Held og lykke med projektet-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s