Udgivet i 3 kommentarer

En lækker poncho.

Godt timet denne gang! Efteråret er nu kommet med regn og rusk, og jeg er netop blevet færdig med en varm og blød poncho.
Ponchogine
Jeg har strikket den i Noro Kochoran, der er et umanerligt blødt og farveskiftende garn indeholdende silke, mohair, uld og angora, og i Du Store Alpakkas Sulka, der er silke og alpaca. Luxus stribet op med luksus..
Ponchostriber
Den store rullekrave er i Kochoran, og strikket rib. Selve ponchoen er skiftevis en omgang med det ene og en omgang med det andet garn, og afslutningsvis har jeg strikket en bred ribkant i Kochoran.

Ponchoen her er en meget klassisk model, og den er nem at variere. I min opskrift (som er til salg nu og som kommer på hjemmesiden og Ravelry inden længe) har jeg listet ikke mindre end 7 forskellige garner man kan vælge imellem. Eller kombinere, som jeg har gjort med to. Man kan undlade den strore rullekrave – eller måske lave den endnu større.. Og man kan afslutte med en anden kant nedadtil, og måske sætte frynser i.
Opskriften er i to størrelser, lille og stor.

3 tanker om “En lækker poncho.

  1. Den blev straks pinned 🙂 Nøj hvor er den lækker!

  2. Does this pattern come in English?

Leave a Reply