Udgivet i 2 kommentarer

Ændringer.

Så gik der 2 måneder med tavshed på den GarnGales blog. Ikke fordi jeg ikke har lavet noget, nærmest tværtimod. Som mange sikkert ved holder jeg lige nu ophørsudsalg i min elskede butik, GarnGalleriet. Med blødende hjerte måtte jeg her i efteråret indse at det ikke længere gik rent økonomisk, og jeg tog den tunge og vanskelige beslutning at lukke butikken.
Ophørsudsalget er gået over al forventning. Mange af garnene er helt udsolgt nu, og det der er tilbage vil blive budt til salg til FiberFest på Mølleskolen i Ry d. 10. marts.

Mange har spurgt mig hvad jeg så vil lave. Det er et svært spørgsmål at svare på, for jeg ville jo allerhelst fortsætte med butikken. Men jeg bliver nødt til at tænke i andre baner, for der skal jo altså også brød på bordet! Jeg har mange spændende tanker og idéer i hovedet, men endnu ingen konkrete planer. En ting er sikker: min passion for fibre, strik, spinding, farvning og design vil jeg blive ved med at have – og dyrke 🙂

Siden sidst er jeg blevet færdig med en dejlig sweater:
Ryekolraglanjosharp
Strikket i Jo Sharp Silkroad DK Tweed. Raglan, oppefra og ned.
Det er en helt enkel model, meget meget nem at strikke og også oplagt at variere efter hjertens lyst! Jeg havde længe gået og kigget på disse smukke Jo sharp-farver på butikkens hylder og selvfølgelig skulle det blive til markante, brede striber.
Denne her sweater er jeg på det nærmeste flyttet ind i. En klar favorit!

Jeg er næsten færdig med at strikke en slags kjole, eller forlænget tank top. Den strikker jeg i Colinette Prism og Giotto, en omgang af hver. Jeg har ikke rigtig noget aktuelt billede, men her strikketøjet da det en dag var blevet fanget af vores robot-støvsuger:
Bobmedstrik
Saksen måtte frem, men der skete heldigvis ingen alvorlig skade på hverken robot eller strikketøj..

På rokken har jeg gang i noget Finn-uld lige nu.
Finnuldspinding
Det skal være den ene af 4 tråde i garn til en sweater. Det er en sweater-spin-along som vi har kørende i Spindeforeningen. Det går noget langsomt, for tid har jeg ikke for meget af, men selv med 10 minutter til et kvarters spinding hist og her bliver det til lidt..

 

2 tanker om “Ændringer.

  1. hvor sörgeligt at butikken ikke kan forsörge dig og dine, og altid ærgerligt at skulle bide i det sure, men nogen gange desværre nödvændigt. håber du finder noget spændende at erstatte med.
    kh.fra Island
    Frida

  2. Hvor er det trist at høre, jeg må bestemt lægge vejen forbi, inden du lukker og slukker helt.

Leave a Reply